Vanaf heden kun je bij Magnifiekhosting.nl website's zelf maken zonder kennis van codering met onze  geweldige nieuwe OneClickPublish website builder.
Met onze website builder bouw je  zeer professionele website's in een handomdraai.  Zonder kennis van HTML  en PHP codering maak je toch de mooiste responsive website's.

Responsive website's passen zich aan elk apparaat aan. Op je smartphone, tablet of op je computer blijven ze er mooi uitzien. Er is keuze uit 190+ gratis template voorbeelden die je kunt kiezen.
Ook is onze website builder bijzonder geschikt voor het maken van landingspagina's .  Met 1 muis klik kun je elke website omturnen tot een landingspagina.

Bekijk de interactieve gids van de OneClickPublish Sitebuilder hier!

Probeer de Demonstratie functie en aanschouw zelf wat de OneClickPublish Sitebuilder allemaal kan. Je kunt bv je eigen site importeren in de sitebuilder met 1 muisklik en zelf zien hoe makkelijk je aanpassingen kunt doen.
Je kunt zelfs foto's of tekstbestanden slepen vanaf je computer naar de sitebuilder. Zie in de demonstratie video van 1minuut  zien hoe je binnen i minuut de volledige layout van een webpagina aanpast.

Wij hebben OneClickPublish sitebuilder hostpakketten voor elke wens. Voor de kleinere site's, voor grotere site's en voor het bouwen van complete webshops met modules  voor het accepteren van online betalingen.

Met de Mollie betaal module kun je praktisch alle soorten van online betalingen accepteren. Zoals Ideal, Creditcard, bankoverschrijvingen, mister cash, etc,etc.
Met de Paypal module kun je zelfs betalingen accepteren via email adressen, zonder dat je er een zakelijke bankrekening voor nodig hebt.

 Saturday, April 20, 2019

« Terug