Website pakketten
Voor elk budget het juiste pakket!

99,99% Server Uptime gegarandeerd

Server-uptime is van cruciaal belang voor alle website en email servers. Bestands- en databaseservers, e-mail- en webservers zijn een onmisbaar onderdeel van verreweg de meeste bedrijfsprocessen en uitvaltijden hebben vaak directe negatieve effecten op productiviteit, verkoop, medewerkers- en klanttevredenheid. Daarom is het erg belangrijk voor ons om de maximale uptime van de servers te garanderen. Wij zullen ervoor zorgen dat jouw website goed te bereiken is, en je email altijd aankomt zodat de bezoekers van jouw website 100% tevreden zijn over de bereikbaarheid.

Door ons je website behoeften toe te vertrouwen, garanderen wij een server uptime van 99,99% voor alle services die we aanbieden.

World Wide Data Delivery

Onze services worden mogelijk gemaakt door honderden servers en datacenters over de hele wereld, dus u kunt erop vertrouwen dat klanten overal toegang hebben tot uw website. Daarnaast bieden we monitoringtools om u deskundige analyses te bieden - websiteverkeer is een belangrijke stap in het verbeteren van de efficiëntie en populariteit van uw site, evenals het bijhouden van waar uw bezoekers vandaan komen, op welk tijdstip van de dag ze u bezoeken en hoe lang ze blijven. Onze toewijding aan een wereldwijde marktplaats strekt zich uit tot domeinregistraties, aangezien we de meest populaire TLD's voor registratie aanbieden.

Onze toewijding aan klantenondersteuning reikt ook over de hele wereld. We zijn hier om u op alle mogelijke manieren te helpen met uw hosting, en u kunt ons bereiken via telefoon of e-mail.

Top Tier Security

Je kunt gerust zijn wetende dat we 24/7 beveiligingsmonitoring en DDoS-bescherming bieden. Wij nemen de bescherming van klant gegevens uiterst serieus. Onze beveiligingsmedewerkers zijn elke dag bezig om het beveiligingsniveau te bieden dat nodig is in het huidige digitale tijdperk.

Er staan een breed scala aan beveiligingshulpmiddelen tot uw beschikking, waaronder gratisSSL-certificaten, firewalls, DNSSEC beveiliging en DKIM email beveiliging. Ook worden er dagelijks backups gemaakt van alle gegevens. De servers worden dagelijks gescand op virussen en malware

Selecteer het perfecte pakket voor jou!